بازدید سید ناصر حسینی پور و استاندار محترم استان از برخی روستاهای گچساران
رفع مشکل تونل دیل در دستور کار است
راکد بودن برخی از طرح های عمرانی روستای دیل از جمله تونل دیل، زیر ساخت های آبرسانی و طرح زمین چمن مصنوعی ، آنتن دهی ، مشکل اینترنت و آنتن دهی تلفن همراه، نبود پزشک، کمبود دارو ، نبود کارگاه های زود بازده از مهمترین مشکلات اهالی روستای دیل بوده که در سفر استاندار کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد.
نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در این سفر گفت: مسئولان با جدیت در پی رفع مشکلات روستاهای محروم این شهرستان باشند و در حال حاضر تأمین آب شرب، کشاورزی و بهسازی راهها مهمترین نیاز جدی روستائیان است.
سید ناصر حسینی پور تصریح کرد: با تلاش صادقانه و همکاری با دستگاههای اجرایی و همراهی مردم تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات اصلی مردم بویژه مناطق محروم انجام خواهیم داد.
نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت توجه ویژه ای به زیر ساخت های رفاهی روستاهای مناطق محروم و کمتر توسعه یافته دارد و مشکلات اساسی روستاها آب شرب و کشاورزی است در صورتی که برطرف شود مانع مهاجرت روستاییان خواهد شد.
حسینی پور ابراز کرد: بیش از ۵۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای تونل دیل در سال گذشته در نظر گرفته شد که به دلیل رفع مشکل این طرح عمرانی این میزان اعتبار جادی دیگر هزینه شد.
وی تصریح کرد: ساخت تونل ۲ هزار و ۵۰۰ متری دیل به عنوان یکی از طرح های بزرگ توسعه زیرساخت های جاده ای شهرستان گچساران بیشتر از ۲ سال است که متوقف شده و تاکنون عملیات اجرایی بیش از یکهزارو ۲۰۰ متر از این طرح ملی انجام شده است.
حسینی پور گفت: در دولت سیزدهم اقدامات چشمگیری در مناطق مختلف این شهرستان از جمله روستاهای گچساران انجام شده است.
اختصاص ۳۰ میلیارد ریال به زیر ساخت اینترنت روستای مارین در سفر یکروزه استاندار به این منطقه
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه و بویراحمد گفت: خط فیبر نوری روستای مارین بصورت هوایی است که به دلیل باد، طوفان و رد برق پایداری شبکه ای در این زمینه وجود ندارد که برای رفع این مشکل ۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
سیدمحمود رادمنش بیان کرد:طول این مسیر ۱۰ کیلومتر است که پس از گرفتن ابلاغ اجرایی عملیات این طرح در سال آینده آغاز خواهد شد.
فرماندار گچساران تصریح کرد: بیش از سه هزار متر سنگ فرش در این منطقه گردشگری تاکنون کار شده و امسال از محل مسولیت های اجتماعی نفت سه میلیارد ریال اعتبار برای این طرح در نظر گرفته شده است.
ظرفیت های روستای رودبال نیاز به توجه دارد
احداث مرمت جاده بینمزارع، کانال آبیاری زمین های کشاورزی و نبود چمن مصنوعی از موارد مطرح شده اهالی روستای رودبال در سفر یک روزه استاندار کهگیلویه و بویراحمد به این منطقه بوده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: دولت سیزدهم توجه خاصی به زیر ساخت های مناطق روستایی دارد و به همین دلیل مشکلات این منطقه باید در اسرع وقت از سوی متولیان امر برطرف شود.
وی تصریح کرد: این منطقه دارای پتانسیل های ویژه ای برای گردشگری است که به متقاضیان طرح های گردشگری در این منطقه تسهیلات پرداخت خواهد شد.
احمد زاده ابراز کرد: روستای رودبال که اهالی آن اغلب به دامداری و کشاورزی مشغول هستند که به دلیل فراهم کردن زیر ساخت های هم اکنون شاهد مهاجرت معکوس در این منطقه هستیم بطوری که جمعیت این روستا از ۱۵۰ نفر به ۳۰۰ نفر رسیده است.
وعده به مردم و کشاورزان روستای اسپر گچساران
ساکنان روستای "اسپر" که در ۵۰ کیلومتری شمال شهر گچساران قرار دارند با از سفر اولین بار یک استاندار به این منطقه ابراز خوشحالی کردند و خاطرنشان کردند : روستای اسپر نیاز به رسیدگی بیشتر دارد و ما اهالی منطقه نیز از مسوولان دولت مردمی می خواهیم چالش های این روستا را به صورت ریشه ای بررسی و نسبت به حل آنها جهادی رسیدگی کنند.
کمبود آب آشامیدنی ، قطعی مکرر ، احداث ایستگاه پمپاژ ، نبود روشنایی و .... از مهمترین مشکلات مطرح شده اهالی روستای اسپر در این دیدار بود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بیش از ۱۲ میلیارد ریال برای مشکل رفع آب آشامیدنی روستای اسپر برای ساخت منبع ذخیره آب ۳۰۰ متر مکعبی در اختیار آب فاضلاب قرار خواهد گرفت.
احمد زاده افزود: مشکل برق روستاهای گچساران از جمله اسپر تا قبل از فصل تابستان از سوی اداره برق باید برطرف شود و بیش از ۲۰ میلیارد ریال برای رفع مشکل کانال های روستای اسپر گچساران در نظر گرفته خواهد شد.
یکی از اهالی روستاهای اسپر در این بازدید گفت: اولین بار است که مشکلات این روستا از نزدیک بررسی می شود و قول هایی داده شده و با این وعده ها و هم اکنون من ۱۰ سال نسبت به سال های گذشته جوان تر شده ام.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال امسال برای رفع مشکل گیرنده های تلویزیونی استان در نظر گرفته شده که با این میزان اعتبار مشکل گیرنده های تلویزیون شهرستان گچساران برطرف خواهد شد.
بخشدار مرکزی گچساران گفت: هم اکنون برق روستا اسپر از شهرستان چرام تامین که با نصب تیر برق مشکل این روستا برطرف خواهد شد.
علی محمد آقایی افزود: برای رفع این مشکل هم اکنون بیش از ۱۲ میلیارد ریال اعتبار برای نصب ۳۰ پایه برق در نظر گرفته شده است..
رفع مشکلات آب کشاورزی روستای آرو در دستور کار مسئولان قرار گیرد
۵۰۰ هکتار زمین دیم کشاورزی در این روستا وجود دارد که اهالی این روستا خواستار توجه مسئولین برای انتقال آب کشاورزی از طریق سد کوثر به روستای آرو هستند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با مردم این منطقه گفت: رفع مشکل این روستا از جمله تامین آب باغات این روستا در اسرع وقت در دستور کار مسئولین اجرایی قرار گیرد.
احمد زاده تصریح کرد: تمام نگرانی های این روستا از سوی مسئولان اجرایی استانی و شهرستانی برطرف خواهد شد و ایجاد شبکه مدرن در دستور کار متولیان امر قرار خواهد گرفت.
فرماندار گچساران گفت: در روستای آرو از توابع دهستان گرمسیری گچساران تاکنون یکهزار متر متر سنگ فرش و ۶ هزار متر اسفالت در قالب طرح هادی اجرا شده است.
روانبخش دیهیم خوب ابراز کرد: از محل اعتبارات اجتماعی نفت در ۲ نوبت ۸ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت برخی زیر ساخت ها از جمله ۸۰۰ متر سنگ فرش امسال در نظر گرفته شد.
وی ادامه داد: از این میزان چهار میلیارد ریال از محل مرحله دوم اعتبارات مسئولیت های اجتماعی بوده که برای سنگ فرش و جداره سازی معابر هزینه خواهد شد.
تامین اعتبار طرح گردشگری دیل، و رفع مشکلات بهداشتی و آموزشی
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تلاش مردم در کنار دولت در رفع محرومیت زدایی نقش مهمی دارد گفت: دولت برای رفع مشکلات محروم و کمتر توسعه یافته این استان تلاش کرده و اعتباراتی برای رفع محرومیت گذاشته است.
احمد زاده تصریح کرد: روستای دیل باید به مرکز بخش تبدیل شود که برای رفع این مشکل تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد و تبدیل روستاهای بابا کلان و امامزاده جعفر به بخش امسال قطعی شده است.
وی بیان کرد: بیش از هشت هزار میلیارد ریال امسال برای رفع مشکل اینترنت روستاهای بالای ۲۰ خانوار در نظر گرفته شده است .
احمد زاده تصریح کرد: مشکل مدارس روستای دیل و کمبود دارو و پزشک روستای دیل در اسرع وقت برطرف شود.
وی با بیان اینکه تمام تلاش خود را برای ادامه اجرای طرح گردشگری دیل انجام خواهم داد گفت: این طرح در چهار فاز تاکنون اجرا شده در در فاز چهار بیش از ۶ هزار متر جداره سازی انجام شده است.
احمد زاده تصریج کرد: جداره سازی، سنگ فرش، جدولگذاری، محوطه سازی نصب المان از مهمترین اقدامات انجام شده در این طرح بوده که در فاز چهار این طرح گردشگری بیش از ۴۷ میلیارد ریال هزینه شد.